Man en vrouw - rug/reuma klachten en slaapproblemen 

Ik voor mijn rugklachten/reuma, en mijn man voor het niet door kunnen slapen. Wij zijn beide altijd zeer sceptisch over alternatieve geneeswijzen, maar de APS Therapie sloeg bij ons beiden zeer snel aan. Iedereen die met lichamelijke, of mentale problemen te maken heeft zou ik aan raden om het te proberen. Anneloes is een rustige, lieve en zorgzame vrouw die interesse toont en je op je gemak stelt. Ik gun iedereen die ervaring die mijn man en ik hebben gehad, want er verandert een hoop, en dat positief.

Vrouw - syndroom van quervain
Na aanleiding van een diagnose, van het syndroom van quervain in mijn pols, ben ik behandeld d.m.v. APS. Dit heeft het niet opgelost, maar ik ben wel zeer te spreken over het effect. Na 2 behandelingen voelde ik al veel verschil. Mijn probleem was al dusdanig ver, dat het alléén op te lossen was met een injectie. In de tussentijd merkte ik wel dat het absoluut verzachtend werkte. Wanneer ik een behandeling oversloeg, merkte ik gelijk dat de pijn erger werd. Super fijne en pijnloze behandelingen!

Vrouw - atrose 

Ik heb al jarenlang artrose en wilde deze APS therapie wel proberen. Juist omdat het niet belastend is voor je lichaam en omdat er niet echt medicatie is die artrose minder maakt.
Na een poosje behandeld te zijn merkte ik iets verschil, bij mij duurt het langer omdat ik al meer dan 15 jaar artrose heb. Wanneer ik bijvoorbeeld last had van mijn schouders had en ik een behandeling onderging merkte ik de volgende dag al echt een verbetering dit gebeurde ook bij hoofdpijn en als ik last van mijn nek had. Het heeft ook nog een ander bijkomend voordeel opgeleverd en dat is dat ik sinds de behandelingen echt beter slaap. Eerst waren het 3 van de 7 dagen dat ik redelijk sliep....nu is het 1x per 14 ongeveer dat ik wat minder slaap. Ik wil iedereen dan ook aanraden op APS therapie te proberen. 

Man - burn-out 

In het begin van de corona kwam ik thuis te zitten met burn-out klachten. Op dat moment had ik erg last van met mijn energie. Dit kwam deels doordat ik heel slecht sliep. Er waren nachten bij dat ik om 3 uur al wakker was en niet meer kon slapen. Na een aantal behandelingen merkte ik dat ik veel vaster ging slapen en dat ook mijn energie level omhoog ging. Ik ben blij dat ik behandelingen in APS therapie heb gedaan en raad dit ook zeker aan om dit bij Anneloes te doen. 

 
 
 
E-mailen
Bellen