Intake gesprek en eerste behandeling

Het behandeltraject begint altijd met een intake gesprek. Tijdens een intake afspraak wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen. Ook wordt er uitleg gegeven over wat APS inhoud en is er ruimte om vragen te stellen.

Wanneer wij er samen achter komen dat APS therapie iets voor u is kan ik starten met het maken van een behandelplan. Wanneer ik dit behandelplan aan het maken ben kan er meteen gestart worden met de eerste behandeling. 

Tijdens of in de week na de eerste behandeling wil ik vragen om het rand-36 formulier in te vullen. Dit is een vragenlijst om te kijken hoe het op dit moment gaat. Na een aantal behandelingen vult u nogmaals deze vragenlijst in en kunnen we voortgang zien die u doormaakt.

De intake is geheel vrijblijvend en als u van de behandeling wil afzien is dat geen probleem.

APS behandeling

Tijdens de APS behandeling worden er 2-4 elektroden op het lichaam geplakt. De elektroden worden aangesloten op een APS apparaat die de micro stroom opwekt. Dit klinkt heel spannend, maar APS is een prettige, niet pijnlijke behandeling. Er worden 4 behandelschema’s doorlopen (met soms een uitzondering met 5 behandelschema’s). Elk schema duurt 8 min.

Tijdens de eerste 8 min. Nemen we de tijd om te evalueren hoe het met u gaat en of er nog dingen veranderd zijn. De volgende 2 behandelrondes word de klacht behandeld. De 4 de ronde is de afsluit ronde.

Na afloop van de behandeling

Het is aan te raden om voldoende (min. 1,5 liter) water per dag te drinken. 


 
 
 
E-mailen
Bellen